PERIODISK SYSTEM

Det Periordiske System er en stor plakat som viser de 10 ordklasser fortolket som grundstofferne og tager afsæt i det klassiske Periodiske system.

Plakaten er lavet i samarbejde med designeren Christian Ramsø og offset tryk på 190 g ubestrøget papir. Mål: 100 x 70 cm.

Udgangspunktet for både anskuelsestavlerne og det Periordiske system er et ønske om at gøre sproget levende og et ønske om at gå på opdagelse i ordenes forunderlige fauna og geologi.

UDSOLGT

ANSKUELSESTAVLER

ANSKUELSESTAVLER


De ti anskuelsestavler tager afsæt i ordklassernes forunderlige fauna.

Anskuelsestavlerne koster 2000 kr for alle 10 (portoen inkluderet). Plakaterne er trykt i et begrænset oplag i firefarvet offset og måler 50 x 70 cm og er et samarbejde mellem Morten Søndergaard og Christian Ramsø.

Udgangspunktet for både anskuelsestavlerne og det Periordiske system er et ønske om at gøre sproget levende og et ønske om at gå på opdagelse i ordenes forunderlige fauna og geologi.

BESTIL

APOTEK

ORDAPOTEKET

Hvis du mangler Interjektioner® eller Substantiver® i dit liv, eller er du lidt nede på Adjektiver®, eller har du underskud af Adverbier® så erder hjælp at hente.

Ordapoteket forhandles af Galleri Tom Christoffersen

BESTIL

Ordapoteket er et værk der kombinerer medicin og grammatik. Det består af ti sproglige medicinæsker, en for hver af de ti ordklasser. Æskernes størrelse varierer i forhold til ordklassernes størrelse.

Inde i de ti forskellige medicinæsker ligger der indlægssedler, en for hver ordklasse. På Ordapotekets indlægssedler kan man læse om bivirkninger, overdosering og anvendelse af den enkelte ordklasse. Kan man bruge Præpositioner® hvis man er gravid? Hvad er bivirkningerne ved Artikler®. Løber Verber® over i modermælken hvis man ammer? Hvor opbevarer man Numeralier®?

Ordapoteket er oversat til 10 sprog.

Lyt til en samtale imellem Benjamin Koppel og Morten Søndergaard om Ordapoteket:
LYT HER PÅ P1

Apoteket er lavet i forbindelse med en udstilling om sprog og sprogets love. Den grafiske udforming af medicinæskerne og apoteket har Christian Ramsø / WeArePopular stået for.